Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrivövning i mullen


Ordskriv II


det är chili med ett stråk av saxofon
det är röd jord och elefanter vid vattenhålet
det är svett på hud i skuggan under olivträden
det är hoppande fotspår på väg till havet
det är en hand lagd i en hand, tryggt hållen
det är människa vid människa på en brygga
med fötterna i blått och stjärnornas spegelbilder
det är
varmt




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 134 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-10-25 20:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP