Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meddelande till i Göteborgsområdet boende


Från fjärde april
gäller åter kartorna

Marken syns igen




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 505 gånger
Publicerad 2006-04-04 17:06



Bookmark and Share


    Paloma
Underbar! Finurlig och med bra poäng! Särskilt uppskattas den eftersom jag bor i GBG-området... :)
2006-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP