Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Obs! dena text innehåller starka ord och stark bild,,,,,


This is Howe we do it bitch!

This is Howe we do it bitch!

Turning and tearing myself inside out

 

Fuck the truth

Feast and dine in the present

 

I will fuck you blind

Witch would you prefer?

 

I want to do everything to you

Hurry up! You can choose

 

This is it

Twerk it and work it

 

Do me like we are all there is

Give me your everything

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 173 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-10-26 13:30



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Både starka och andra texter behövs.
2014-10-27

  Angel of love
Het och fantastisk passion.
2014-10-27

  Carina Bendix
Rå styrka, heta känslor och passionerad åtrå.
2014-10-26

  Fem hjärtan VIP
Passionerat naket och fint förmedlat!
2014-10-26

    ej medlem längre
Naken passion!
2014-10-26

  louisegirl
Mänsklig passion, på hög nivå
Bra förmedlat!
2014-10-26

  Teresia Ridell
Hårt, brutalt, mjukt och vackert i skön mix.. Innerligt och varmt mänskligt.. Passion skönt förmedlad !
2014-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin