Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I kontrast mot den förra dikten så är den här mer mjuk....


Don’t let a heart be forsaken!

Don’t let a heart be forsaken

Don’t let anybody be hurting inside

 

Give of your warmth

Embrace with your love

 

Take away their hurts and sorrows

We are all sisters and brothers

 

Be as one

Let the love rule our life

 

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 276 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-10-26 13:32



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert skaldat!
2014-10-30

    Dan Myrbeck
Bra, vacker.
2014-10-27

  Angel of love
Ja kärleken är det mest underbara som finns. Jag älskar kärleken ;) <3
2014-10-27

  Carina Bendix
Underbar och värmande text.
2014-10-26

  Fem hjärtan VIP
Så kärleksfulla och varma rader!
2014-10-26

    prima donna
Just så!
2014-10-26

    ej medlem längre
Mjuka varma ord.
2014-10-26

  WyS VIP
We are all sisters and brothers! YES!
2014-10-26

    ej medlem längre
Yes! Let love rule!
2014-10-26

  Marita Ohlquist VIP
Bra, tänkvärd text!
2014-10-26

  louisegirl
Varmt, ömt och vackert!
2014-10-26

  Teresia Ridell
Mm mer värme.. Så ömt och fint. Gillas !
2014-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin