Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden är från google...


I slutändan; Vem ger mer?

Väldigt slaskiga kvalitéer

Som man inte själv kan se

 

Väntar med att Klassificera

Hoppas belöningen infinner sig starkt

 

Försöker att förstå

Känslan av avsky men även en försoning

 

Stort leende ser allt på TV

Ja jag gjorde just det!

 

Men vad är sanning?

Det är så jävla genomskinligt

 

I slutändan; Vem ger mer?

Ibland är det bara viktigt oundvikligt!

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 225 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-10-26 13:35



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket tänkvärt skaldat!
2014-10-30

  Magica VIP
hmmm, börjar fundera på om jag misstolkat dikten...
2014-10-27

  Magica VIP
Pengar styr. Därför får man sluta "gynna" det som är uppenbar dynga iallafall, fokus på det vettiga, så gott man kan, annars bidrar man till att dyngan fortgår eller förvärras. Tänkvärd text.
2014-10-27

    Dan Myrbeck
Håller med Angel.
2014-10-27

  Angel of love
Tänkvärt även här.
2014-10-27

  Carina Bendix
Tänkvärd text..
2014-10-26

  ULJO
Välformulerad text med stor insikt
2014-10-26

  Fem hjärtan VIP
Bra text som väcker tankar!
2014-10-26

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Tänkvärd text! Gillar bilden till den...
2014-10-26

    ej medlem längre
Även denna är tänkvärd,
2014-10-26

    ej medlem längre
Din frågeställning väcker många tankar - på många plan.
2014-10-26

  Cugel
Sanning ett tacksamt tillhygge att ta till
När det minst av allt är sant
Sanning underkuvar med vapenhand
Och byter skepnad
Lika ofta som divan byter klänning

Hört ryktas att rykten surrar
Löper
Fram och tillbaka, vispas
Förädlas till sanning
2014-10-26

    ej medlem längre
Bra skrivet!
2014-10-26

  ResenärGenomLivet VIP
Om man inte har något men ändå ger, så ger man mer än de som ger av sitt överflöd...Tänkvärt...
2014-10-26

  Marita Ohlquist VIP
Ständigt aktuellt!
2014-10-26

  louisegirl
Ja det kan man undra, ibland..
Bra skrivet!
2014-10-26

  Teresia Ridell
Intressant frågeställning.. Ja vissa saker;vem som har rätt, vem som har fel..kan tyckas viktiga i ena stunden, i nästa betyda ingenting alls...
2014-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin