Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egen bild....Jag framför datan 2014-10-26


TA vara på stunden som är just NU!

Visa vägen hem trumla mig hel igen

Irrar runt i tusen i tusen stormiga dagar

 

Där är man obrukbar som en trasig spillra

Tar mig långsamt hem

 

Möter många läppars härd

Berusar mig fullt av låtars hav

 

Delar mina erfarenheter

Stillar frustrationens nyans

 

En färgrik närhet finns här och nu

Kom som du är visa dig naken och exponerad

 

Älska och bli älskad

TA vara på stunden som är just NU!

 

 

 

 

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 270 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-10-26 13:38



Bookmark and Share


  christian hüls VIP
NU och !
är kanske lite för mycket betonad?
annar håller jag med orden nedan!
Tack för fina rader
2015-01-29

  anits VIP
Så fint skrivet om nuet!
2014-10-30

    Birgersdotter VIP
Fint om nuet
2014-10-28

    Dan Myrbeck
Bra om nuet.
2014-10-27

  Angel of love
Vacker tänkvärd text.
2014-10-27

  Carina Bendix
Lär av dåtid, planera för framtid, men lev i nutid. Bra och annorlunda text. Men är bilden verkligen från google? ;)
2014-10-26

  ULJO
Precis lev i nuet det är viktigt, imorgon kan det vara försent
2014-10-26

  Fem hjärtan VIP
Tänkvärd och viktig text !
2014-10-26

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Ja det är det enda som vi har" Carpe diem" Tänkvärt
2014-10-26

    ej medlem längre
Att ta vara på stunden kan aldrig sägas för ofta!
Kör på!
2014-10-26

    ej medlem längre
Tänkvärt och bra!


, (bild från google:)
2014-10-26

  Fjäderpennan
Du har förmedlat känslan av ofullständighet väldigt bra här......
2014-10-26

    ej medlem längre
Ord att komma ihåg...alltid.
2014-10-26

    ej medlem längre
Insiktsfullt och bra!
2014-10-26

  Marita Ohlquist VIP
Att ta vara på stunden är viktigt!
Den är kanske den sista vi har.
2014-10-26

  louisegirl
Viktigt att ta vara på nuet, men svårt ibland..
Fint!
2014-10-26

  Teresia Ridell
Underbart, starkt, naket och rikt skrivit. Jag fängslas redan i första raden. "Visa vägen hem, trumla mig hel igen". F-n du fångar precis den där känslan jag känner.
Blir lite som att lyssna på Winnerbäck (älskar)..går i sönder och blir hel i samma andetag.

Tack ! /Kramar
2014-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin