Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag flydde


Inte för att jag var rädd
Inte för att jag var feg
Inte för att jag är ond
Inte för att jag inte förstod
Inte för att jag inte kunde


Du kan kalla det vad du vill
Jag flydde för att jag ville




Fri vers av dreamboat
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-26 15:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dreamboat
dreamboat