Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade denna bild på google!


Livet på landet!

– Grym jobbat sa grisen

Och slog knorr på svansen

– Jag åt just 80 rovor, svalde dem hela

 

Hunden lufsade fram från kojan

Träffade katten sa – “Voff” hur är läget?

 

– Jo det är väl ok

– Ska precis ta mig en jamare

 

– Får jag smaka? ”pep” musen

– JA visst! log katten (”Fniss”)

– Kom du bara hit och smaka en bit

 

Raskt rusade räven fram

Han hade sett allt

 

Hönan kacklade i höga skyn

– Tyyyssst, brölade kossan dramatsikt

 

Ja detta var bara en liten bit av vardagen

Tänk om djur kunde prata!

 

 

 

 

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 243 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-10-27 11:50



Bookmark and Share


  anits VIP
Härligt skaldat,,,,,,,,,,,
2014-10-29

  Connie
Om djur kunde tala skulle vi förmodligen ha samma svårigheter med dem som med människor ;)

Dr. Dolittle kunde tala med alla djuren. Men han förstod inte ett barr ;)

2014-10-29

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det vore inte så dumt...man undrar ofta...
2014-10-28

  Carina Bendix
Hahaha, ja, det skulle vara roligt att kunna höra vad djuren pratade om. ;)
2014-10-27

    prima donna
:)
2014-10-27

  Fjäderpennan
Fyndig berättelse =)
2014-10-27

    ej medlem längre
Dagens skratt bjuder du på!
2014-10-27

  Eliza-69
Härlig kul text ;)
2014-10-27

    Dan Myrbeck
...Då skulle ja intervjua
Tjuren Ferdinand!
2014-10-27

    Elisabeth Nilsson VIP
Kul text!
2014-10-27

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Rolig text...gillar tanken:-)
2014-10-27

  Angel of love
Glädjande text :)
2014-10-27

  Marita Ohlquist VIP
Kul text!
2014-10-27

  Teresia Ridell
Haha vad då "om" djur kan prata ? Det är klart de kan..,det ser man ju på barnprogram Hela tiden;)
Haha, skönt befriande ord:)
2014-10-27

  louisegirl
Så härlig ;)
Bravo!
2014-10-27

  AstridElisabet
Vilken rolig en! Bra! :)
2014-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin