Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Markens belöning Haiku



Markens belöning

den långa vintervilan

under snöbolstret




Bunden vers (Haiku) av Monica Kvist VIP
Läst 373 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-10-27 20:49



Bookmark and Share


  anits VIP
En mycket fin haiku!
2014-11-27

  ResenärGenomLivet VIP
Skön känsla...fin haiku...
2014-10-28

  Nanna X
mmm, så njutbart sömnig jag blev!
2014-10-28

  Marita Ohlquist VIP
Bra formulerat!
2014-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Monica Kvist VIP