Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU GÅR DIT MED RÄDSLA...


Varje dag du går dit men du vill ej du känner rädsla,du skakar och du önskar att allt var över.
Du vill vara där ingen annan finns men det kan du ej, så du går med tunga och rädda steg framåt.
Du kommer dit där du ej vill vara ingen kan dig rädda för ingen vill se det som andra gör mot dig.De som ej vill se de bara blundar och går som att de inte ser.
Men de ser allt de vill bara ej se för de vill ej känna samma rädsla som du.
Så de går för att glömma dig och för att gömma sig.
Men de som skrämmer dig kommer mot dig och ditt hjärta slår av rädsla, de säger ord som sårar dig och du gråter inom dig.Sen de går och glömmer men inom dig du gömmer allt som de redan glömt.
Nästa dag är den andra lik varje dag är som den i går.
Du önskar att något var annorlunda men ... Vem bryr sig om dig ??? ///




Fri vers av Martina2
Läst 465 gånger
Publicerad 2004-09-01 13:20



Bookmark and Share


    Mejja
Känner så väl igen mig - tyvärr så sann. Ja inuti gömmer man det dom redan glömt... Tack för dina ord!
2004-09-01

    Mejja
Känner så väl igen mig - tyvärr så sann! Ja inuti gömmer man det dom redan glömt... Tack
2004-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Martina2