Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stanna hos mig

ihärdigt, outtröttligt fyller du väggarna med finaste dun
och klär rösten för att möta rosa

återhållet och ömsint smeks jag av din professionalitet
och tusentals kronor
du är min, bara min

vi dansar med änglar och clowner
och glim och glam
jag dansar med gråt
i en överhettad övergivenhetsyra, en myra
jag känner mig kåt

jag vet egentligen inte om du fattar
hur dansen går
hur rummet svajar och luften rister
och att jag nästan brister
när klockan blir sjutton och tjugo
och jag
inte vill gå

nu har musiken tystnat

och jag
vill
inte












Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-10-28 03:05



Bookmark and Share


  Proton
Alla goda ting har ett slut, hur lite man än vill...
2014-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP