Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömde

att jag klev över
högar av uttjatad historia
att människofientlig arkitektur
åter tornade upp sig
att jag var fånge
i det högsta tornet
att jag flydde
ner på en stege
av utsträckta händer
att in mellan mina revben gled
en kall hand från Spiegelgrund
och skilde oss åt igen
att väggarna ormviskade
om sjunkande manuskript
att här delar sig berättelsen
och du måste välja sida
varje dag




Fri vers av svernbygrabben
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-28 09:14



Bookmark and Share


  i af apa
vilken dröm...!
som verkligheten...
2014-10-28
  > Nästa text
< Föregående

svernbygrabben
svernbygrabben