Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tröst i hösten

Se inte det gråsvarta molnet, se inte din vandring med ett slut.
Känn inte kyla i blåsten utan vänd din tanke söderut.
Där solen och värmen kan lindra, lindra din trasiga själ.
Där tanken är fri och lyckan total, där vi aldrig säger farväl.
Försök att vända den blåsiga höst, det tunga som bor i ditt bröst.
Kom följ med i min tanke med kärlek så stor, kom jag ger dig min tröst.




Fri vers av majsis
Läst 150 gånger
Publicerad 2014-10-28 10:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

majsis