Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som var lämnar jag.

Med sällskap av mitt
svunna jag.
Och med natten
vid min sida.
Trötta fotsteg ekar
sakta.
Mellan gator och torg.
Jag går hand i hand med
min egen skugga.
Nattens månsken
mig vakta.
Känslan som är
förtrollad.
Utav glädje
utav sorg.
Min vandring
går förbi.
Alla själarnas
trappuppgång.
Fylld av ångest
och smärtsam smärta.
Ett skrymsle
allt för trång.
Så jag fortsätter
att vandra.
Vill ej aldrig någonsin
stanna kvar.
Vid det som skedde
i förrgår eller förra året.
Eller allt
som faktiskt var.






Fri vers (Fri form) av majsis
Läst 252 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-11-19 20:44



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om att lämna det som varit och se fram mot det nya!
2018-11-19
  > Nästa text
< Föregående

majsis