Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Springandes i livet.

Du gick mig till mötes
varje kväll året runt.
Vid slagregn och månsken
och när isen låg tunt.
Du väntade troget
när min tid ej slog i takt.
När min skugga blev jagad
av skrämsel och häxors jakt.
För jag fick springa
allt det fortaste.
Allt det snabbaste
för mig.
Så inte nattens mörka
mörker.
Kom och tog mig
bort från dig.
Så min tacksamhet idag
och imorgon och igår.
Är för du är där
och väntar.
Och vår vänskap
än består.




Fri vers (Fri form) av majsis
Läst 225 gånger
Publicerad 2018-11-05 15:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

majsis