Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den vise.

Det var precis som den
vise till mig talat.
Förra året när
månen sken.
Du ska försöka
åter igen.
När ditt mod försmäktat
eller dalat.
Tunga moln kommer
stilla åter.
Var sig du älskar
slår tillbaka.
Eller förlåter.




Fri vers (Fri form) av majsis
Läst 208 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-11-14 01:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

majsis