Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilken blir den rätta ?

Diket stigen runt hörnet
rakt fram.
Men solsken i blick eller
kropp fylld av skam.
Hit eller dit eller
helt bak och fram .
Vem väljer
vägen?
Vem väljer
rätt?
Vilken blir
enklast?
Vilken blir
lätt?




Fri vers (Fri form) av majsis
Läst 198 gånger
Publicerad 2019-01-21 20:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

majsis