Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.....?


trygg TRYGGHET






















att bygga sin frid




på andra




är en mycket stor del




av livet.






men att våga börja


inifrån,



inifrån sig själv



att försöka förstå




sina egna



bevekelsegrunder





bygger annorlunda.




den vägen



ger säkrare grund



fastare konstruktion



hållbarare hållbarhet




- den trygga TRYGGHETEN.






//den som består.....//




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 202 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-10-28 12:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Utveckling... mognad... via övergångsobjekt... till det egna inre... internaliserade.. så tänkte jag här..
2014-11-05

  Fredrik P. VIP

Tyvärr finns det de som inte har
de naturligt biologiska möjligheterna.
Född utan koppling mellan tanke och empati.
2014-10-31

  Yrre VIP
så sant!!!
2014-10-29

  bittemi VIP
Kloka, sanna ord!
2014-10-28

  Teresia Ridell
Starkt och sant. Bra skrivit !
2014-10-28

  Ingrid Trolle
Just så!
Mycket väl
formulerat!
2014-10-28

  Marita Ohlquist VIP
Underbara du!
2014-10-28

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Just så! Bygga inifrån sig själv...bra förmedlat
2014-10-28

  ResenärGenomLivet VIP
Fantastiskt bra skrivet...
2014-10-28

  Maj-Lis VIP
Och det är inte lätt
2014-10-28
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden