Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skörhet!

Den sköra kroppen
är fallen i strid

Den sköra kroppen
behöver nu frid

Frid att läka
och bli hel igen

För att bli stark
och kraftfull sen

För att orka
med livet,
som evigheter sedan är skrivet.




Fri vers (Fri form) av jesse james
Läst 391 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-10-28 20:36



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
mycket är
litet får
oförskyllt sår
2018-05-12

  Lena Själsöga Keijser
mycket fin andas denna innebörd
2014-12-20

  Ljusletaren
Fint ordat/kram
2014-11-20

    Frozenbride
Tycker om!
2014-10-28

  Per "Läsaren" Sörqvist
Evighet som i ödet, planeter och Gud.
Gillar!
2014-10-28
  > Nästa text
< Föregående

jesse james