Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
LÅTTEXT


Vill du bo med mig?

Jag bor i en simpel etta
Det luktar unket och instängt
Fuktfläckar täcker taket
Och det är sprickor i väggen där tavlorna hängt
Hej raring, jag har alltid gillat dig
Säg raring, vill du bo, vill du bo med mig?

Jag sover med dubbla täcken
Det finns ingen värme alls
Stoppar i mig en massa medicin
För att kurera min onda hals
Hej raring, jag har alltid gillat dig
Säg raring, vill du bo, vill du bo med mig?

Jag bor i en simpel etta
Det finns en kokplatta i en vrå
Inte erbjuds du ett palats
Men i sängen finns det plats för två
Hej raring, jag har alltid gillat dig
Säg raring, vill du bo, vill du bo med mig?




Fri vers av R Peiper VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-10-28 21:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

R Peiper VIP