Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spökar det?

 

Älskling,

jag är rädd!

 

Spöken

hemsöker mitt hjärta

 

Såren från min

första kärlek

rivs nu upp

 

ett efter ett

 

och har börjat blöda igen

 

Älskling, du behöver bara

säga att du älskar mig...

 

Bara du kan skrämma bort dem

och få såren att läka igen...

 

Varför gör du det inte?

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-10-30 09:50



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint och berörande skrivet om rädsla!
2014-10-31

    ej medlem längre
Denna var väldigt berörande. Får en känsla av förtvivlan men också hopp i orden.
2014-10-30

  Lars Hedlin
Känslan berör djupt inom..Varma kramar till dig <3
2014-10-30

  Angel of love
Berörande vackert och ömt.
2014-10-30

  Proton
Vackra ord om osäkerhet och rädsla.
2014-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP