Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIVSGLÄDJE - haiku

Idag lyser sol

fast himlen syns gråmulen

liv tar glädjesprång




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-11-02 18:12



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra!
2014-11-03

  Teresia Ridell
Så hoppfullt och fint !
2014-11-02

  Marita Ohlquist VIP
Ja, hopp och hej!
2014-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP