Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ATT LÄMNAS

 

Alltför snart

ska du gå

 

lämna mig

tomhänt

 

i ekande tystnad

då livet larmar

 

orden outtalade

gömda i drömmen

 

 

när saknadens klor

klöser hjärtat

 

ska jag gråta

utan tårar

 

för det som

aldrig blev

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 347 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-10-30 17:50



Bookmark and Share


  Proton
Starkt, berörande och så oerhört sorgesamt...
2014-11-09

  Lehva VIP
Vackert, vemodigt och mycket berörande.
2014-11-01

  Lars Hedlin
Berörs inom, kram
2014-11-01

    Dan Myrbeck
Stark och bra.
2014-10-31

  Rise Little One
Det svider i själen när man behöver gråta utan tårar...
2014-10-31

  Valter Örn VIP
Jag kan tolka texten som att man tänker att man en dag livet skall fösvinna "i ekande tystnad, då livet larmar", "orden outtalade, gömda i drömmen", och man känner saknaden över detta i tanken.
2014-10-31

    ej medlem längre
Du skriver alltid texter som berör, starka, nakna och fyllda av känslor.
2014-10-30

  Marita Ohlquist VIP
Text som sjunker in och ligger kvar en stund.

2014-10-30

    AgnesKenshin
sorgsna små ord där det som aldrig blev.. oftast smärtar mest!
2014-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP