Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egen bild jag framför datan just nu 2014-10-30 Kl 13:14 :) kram


Vill känna verkligheten !

Vill känna verkligheten där jag är trygg

Änglar finns för dem är både du och jag

 

Stilla i en rörelse som ger oss energi

Tiden stannar och jag tar ett andetag

 

Jag blir till allt som finns och allt som varit

I ett enda pulsslag här och NU

 

Sätter min hand ömt varsamt

På alla sökande själar och hjärtan

 

Känn mig nu

Kom in i värmen jag ger

 

(Lars Hedlin 2014-10-30 ©)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 558 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2014-10-30 13:17



Bookmark and Share


  Rozsi.kovacs

Värmen känns i höst rusket
vackert Lars
2014-10-31

  Perina
Värmde rader som en go filt att linda om sig
2014-10-31

  anits VIP
Så fint skrivet, mycket värme i din fina dikt!
2014-10-30

  Angel of love
Värme som strålar vackert och varmt.
Kram <3
2014-10-30

  Chawa VIP
Att vilja ge av sin kärlek till andra är en fin gest...! Tack för din värme!
2014-10-30

  Ingrid Trolle
Mycket vacker och fin
inbjudan som tacksamt
noteras.
2014-10-30

  ResenärGenomLivet VIP
Gott med värmande ord...tack...
2014-10-30

  ULJO
Briljant skaldat och levererat
2014-10-30

    Birgersdotter VIP
Stor värme i din fina text
2014-10-30

    Dan Myrbeck
Fint skaldat!
2014-10-30

  Teresia Ridell
Så fint ! Ja det vi söker finner vi ofta inom oss själva och i varandra.. Ger vi, får vi..delar vi, dubblar vi.. Värmen sprids..tas emot och ges igen..
2014-10-30

    ej medlem längre
Nu - är alltid rätt!
2014-10-30

    ej medlem längre
Din värme strålar genom orden.
2014-10-30

  WyS VIP
Värmande ord!
2014-10-30

    Elisabeth Nilsson VIP
Dina ord värmer!
2014-10-30

    ej medlem längre
Härlig varm känsla du delar med dig:)
2014-10-30

  Connie
Helt underbart! Du har ett stort varmt hjärta vännen!
2014-10-30

  Marita Ohlquist VIP
Underbart!
2014-10-30

  louisegirl
Känner din värme <3
Fint förmedlat i känsla


2014-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin