Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frost och morgon.

Jag vandrar på frostvita gator.
Löven dansar i höstens vind.
Solen kikar fram mellan träden och höstvinden smeker min kind.
Sakta men säkert så vaknar, vår värld från drömmarnas fantasi.
Världen byter skepnad från nattsvart, byter skepnad till ljus harmoni.




Fri vers (Fri form) av majsis
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-30 16:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

majsis