Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglarna gråter

 

Novemberregnet

spelar melankoliskt

mot fönsterglaset

 

som om

alla änglar

gråter

bakom molnen

 

för glädjen

som inte

får kraft

 

jag målar ett hjärta

av regn och tårar

 

och känner kylan 

som bryter sig in

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-10-30 17:31



Bookmark and Share


  anits VIP
En mycket fin och berörande dikt
som gör ont att läsa!
2014-10-31

  Angel of love
Sorgsen text som kändes.
2014-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP