Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänd hoppets låga.

Visdom är kunskapens skepnad.
Ibland är den så hård och så kall.
Sätt på dig din kappan med styrka, så bitterheten inte får dig på fall.
Låt dig lära och tycka om , lär dig ta och ge bort.
Kliv ur gropen när du trillat i för livet är så kort.
Tänd din gnista med hjälp av hoppet och låt ljuset vara din vän.
Var rädd om vänskap och om kärlek så du inte ångrar dig sen.




Fri vers (Fri form) av majsis
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-10-30 19:25



Bookmark and Share


  Cugel
Livets korthet
du stora huvudvärk

smärtan, långa drasut
du större huvudvärk
2014-10-30
  > Nästa text
< Föregående

majsis