Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De dagarna är här

Fjättrad i bly
och höjd till himlen
under ditt ögas blick
som sedan vändes bort
Jag började lukta tragik
i tid av terror

Att bara finnas osynlig
Att tona ut
Förlora konturerna
av sin kropp
Vitna i kvävda timmars dvala
Jag sökte åter din blick
men du hade fastnat i häxkonsters snara

Nu är de dagarna här
Jag går mot ett annat öde
Det gamla har förflyttat sig
Har ändrat densitet och
ligger i ett annat förhållande till nu
Inte bakom längre men runtom och inuti
Svävande
Jag bär det med mig utan kedjor
Lättare
Och jag går vidare
i tid av skönhet och förfall




Fri vers av Louise Sparring
Läst 285 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-10-30 21:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Outstanding!! Som en flod av starka bilder.. Respekt!!!
2014-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Louise Sparring
Louise Sparring