Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför?

 

Varför går du din väg

med hjälp av lögner

 

Vet du vad det betyder

för mig?

 

Det innebär att jag

inte kan bygga upp mitt liv igen

 

För jag saknar möjlighet

att skaffa nya byggstenar

 

Då jag inte vet vilka som gick sönder..,

 

 

 

 




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-10-31 05:00



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Berörs djupt...kram
2014-11-01

  anits VIP
Starkt och mycket berörande skrivet!
2014-10-31

    ej medlem längre
Nakna starka ord.
2014-10-31

  Angel of love
Stark och berörande text, dessa rader är starkas
"För jag saknar möjlighet

att skaffa nya byggstenar

Då jag inte vet vilka som gick sönder..,"









2014-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP