Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tongivelser






i detta ark
lades
ett

frö


ur detta öga
steg
ett

strå

av detta strå
gives
ax


axlar
är

alarnas
stämmor

stenar sköljer händer
i havsvindens

stigandeandning



gav



han gav henne

det
vackraste

den tystnad vilken ej stör tystnaden

däri flätades
deras fingrar samman

förenades
ögonoceaners


följande
svar

hon gav honom
det vackraste

samhördhet



mjukt


mjukt faller fingrar in

ryggen
en orgel

vari märgen strömmar
belivande

livgivande


signaler
är röken vilken stiger


ur kronan

ser du stavelserna
vind drivaren skänker

prärien är ett öppnat segel
bufflarna

bugar inför hennes skönhet


folken
rör varsamt fingrarna

över pipornas
tongivelser




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 198 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-11-01 02:38



Bookmark and Share


  Änglaögon
Sköna naturupplevelser i din vackra text.
2014-11-02

  Tarantaran
så vacker naturromantik!
' prärie som segel ' ( :) )
kunde se bilder
av din text -
känna vinden
se bufflar...
' vinddrivaren '.
jag såg cowboys,
snygga, vindpinade...
2014-11-01

    ej medlem längre
Proffsigt som vanligt.
2014-11-01

  Ronny Berk
finstämt, just så som varsam berörelse ska vara ...
2014-11-01

  Lars Hedlin
Magiskt fint
2014-11-01

    Shush
vackert. som en hemlighet.
2014-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser