Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(men hä bar å åk)


Vi flytt int



stålfågeln landar
hör ej till art flyttfågel
hälsa på går bra




Bunden vers (Haiku) av prima donna
Läst 285 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-11-02 18:52



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Just så :)
2014-11-03

  Stefan Albrektsson
Riktigt fyndigt som haiku ska va'. Hör den på sjungande norrländska.
2014-11-03

    ej medlem längre
Med lånad vinge..så fint så!
2014-11-02

    ej medlem längre
stålfågel, kompetent +
2014-11-02

  aol
Vackert vännen
2014-11-02
  > Nästa text
< Föregående

prima donna