Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låset är borta

Puts väck
Men det spelar ingen roll
Jag har det viktigaste
Och jag fick den av henne
Som först fick den av honom
Betyder mer än ord kan beskriva
Låset är borta
Men jag har i alla fall
Nyckeln till hans hjärta




Fri vers (Fri form) av Bexiee
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-11-02 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bexiee