Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snabbköpskassörskan

Här sitter jag
ser människor i tusental varje dag
De säger några ord
Eller kanske bara nickar.

Alla ser mig
men inte riktigt
Jag fyller en funktion
som de förväntar sig

Ibland skäller dom
ibland småpratar dom
en del är jättetrevliga och ler

Men är det någon som minns mig efteråt?




Fri vers (Fri form) av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 481 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-11-03 11:15



Bookmark and Share


  Ronny Berk
så väl tänkt och skrivet, ja !
2014-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt