Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DJUP ROPAR TILL DJUP

Nattdolda tårar

vilsegångna på kinden

söker djupt vatten




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-11-03 17:45



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Tolkar det som att tårarna behöver spädas för att bli mindre plågsamma.
2014-11-04

  Lars Hedlin
Gillr denna mycket!
2014-11-04

  Petter Wingren
Dolda, vilsegångna, sökande - ger skönt sug åt haikun.
2014-11-03

  Marita Ohlquist VIP
Bra skaldat!
2014-11-03

  Larz Gustafsson VIP
Psaltaren 42:8
2014-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP