Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets knut.

Knyt dina vänskapsband med lite hårdare knut, så bandet inte går upp och hastigt tar slut.
Lär dig värdera och känna med nån, som du tycker väldigt väldigt mycket om.
Lär dig att älska dig själv mycket mer, öppna ditt hjärta så du din egen kärlek ser.
Se varje underbar dag och varje stjärnfylld natt, som den allra värdefullaste gnistrande skatt.
Låt dig vandra var dag här i livet, så vi lär oss att inte ta något för givet.




Fri vers (Fri form) av majsis
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-03 19:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

majsis