Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntade på ljuset

 

 

Ljuset kommer långt ifrån

utifrån det stora alltet

och når ända ner till denna 

lilla mikroprick som är jag.

 

Är inte det fantastiskt!

 

Jag trodde att jag var ensam

i mitt märker.

 

Men så kom ljuset

jag blev varm i mitt hjärta 

och i min själ.

 

Dröm och verklighet

blev ett och samma.

 

 

 

 




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-11-03 21:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härligt! Va positivt frmatidsfrämjande!
2014-11-06

  louisegirl
Så vackert!
2014-11-04

  Bibbi VIP
Gillar.
2014-11-04

  M.A.J.R
Förgyllas utav nya krafter.
2014-11-04

  Angel of love
Vackert och ljust.
2014-11-03
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP