Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag inte svarar

Mitt i ett surt regn av lojala medelmåttor
står vi och viftar giftröken
från våra ansikten
fast snaran slingrar sig i lönndom
runt våra fötter

Lojala hantlangare har bjudit in sig själva
och stannar kvar i våra tankar fast vi är hemma
sedan länge

Nötta av verkligheten
i skenet av tv-serier med dålig regi
och i en skinnsoffa från Ikea viskar dina ögon
Älskar du mig?

Om jag inte svarar
finns jag där ändå, bredvid, inne i oss
bärandes vasen som bär upp hela mitt liv

Hur underhåller jag den utan att den går sönder
utan att jag dör




Fri vers av Kikhorion
Läst 362 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-11-04 14:02



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Starka ord;jag faller främst för tredje stycket som säger så mycket i sig.
2014-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Kikhorion
Kikhorion