Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan illusion

Jag smekte mig själv
i väntan på en synvilla

framför mig hägrade
ära och sinnesro
i samklang

men verkligheten
lät sig aldrig smekas




Fri vers av Kikhorion
Läst 510 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-08 14:41



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Vilken underbar,
fundig liten text,
precis i min smak
2010-06-20

  Carola Zettergren
Nej det är ju så, snyggt!!!:)
2009-05-08

  Måna N. Berger
Nej, den låter sig tyvärr aldrig strykas medhårs. Ett grepp i nackskinnet är effektivare..
Men jag blev jätteglad att se dig här igen min vän!
2009-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Kikhorion
Kikhorion