Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blickar kan tala

Ögonblicksbilden
avslöjar dina tankar
läses som en bok

Kärleksfull väta
syns i dina ögonvrår
vi tänker lika

Du behöver mig
tillsammans är vi starka
mot sjukdomens plåga

Jag behöver dig
för att orka vidare
Kom! Ge mig en kram!

Vår närhet helar
vi behöver varandra
ger livet mening

© Kjell Åhsberg




Bunden vers (Haiku) av Kjell Åhsberg
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-04 14:49



Bookmark and Share


    AgnesKenshin
föll speciellt för;

Jag behöver dig
för att orka vidare
Kom! Ge mig en kram!
2014-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Kjell Åhsberg
Kjell Åhsberg