Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kris.......beredskap

 

Somliga blir aldrig vuxna

Fortsätter att stampa sönder

kamraters mödosamt byggda sandslott

Liknelsen med barn i sandlådan

kommer aldrig att upphöra

så länge folkvalda inte förstår

vad ”vuxen i rummet” faktiskt betyder

 

Accepterar inte att stå utanför

-- att sakna rätt argument --

-- att skapa förtroende --

-- att vara den naturliga ledaren --

 

Istället för att härska

gäller det att söndra

gissla motståndare med alla medel

-- tvivelaktigt --

-- snudd på olagligt --

-- misstroendeförklaring --

-- elakt förtal --

-- försök att avsätta --

 

Dagsaktuella metoder i maj 2019

Snacka om Kris…….

 

Tror sig vara större än siffrorna visar

Likasinnade kompisar hakar på

entusiastiskt upplivade

För att inte hänga ut någon

kallar jag personen för M

 

Kris…….beredskap tyvärr nödvändig

 

© Kjell Åhsberg

 




Fri vers av Kjell Åhsberg
Läst 322 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-30 15:48



Bookmark and Share


  Respons VIP
Jag tänker att den anspelar på aktuell händelse i politiken, men jag förstår inte riktigt sammanhanget. Det finns så många exempel på det du ger uttryck för.
2019-06-03

  ULJO
”vuxen i rummet” där hsr poängen. Tänkvärt.
2019-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Kjell Åhsberg
Kjell Åhsberg