Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Var det detta vi valde?


Inte ens orden går att lita på

 

Den iskalla tiden är här

rödgröna löfven har fallit

björklunden är avklädd

alla lööf har tappat greppet

snåriga buschen är kal

 

situationen andas kris…

 

Kjell Åhsberg

 




Fri vers av Kjell Åhsberg
Läst 381 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-12-15 16:17



Bookmark and Share


  ULJO
Hur ska man kunna lita på politiker som inte jobbar utifrån rikets bästa? Tror att ett gäng treåringar löst detta på ett bättre sätt.
2018-12-16

  Åse Tropp VIP
Ja, du speglar dagens hopplöshet perfekt!
2018-12-15

  Öknens Ros VIP
Snyggt presenterat!
2018-12-15

  Chawa VIP
Snyggt svänger du pennan här och gör dina fyndiga ordkrumbukter – sanna och allvarsamma dessutom. Något dunkelt och oroväckande är i görningen…
2018-12-15

  Ann V Åhsberg VIP
Sanna Är dina ord ... Bara så Bra!
Tack för den!
2018-12-15

    ej medlem längre
Vad hjälper det att välja när aristokratin lever efter egna lagar?
2018-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Kjell Åhsberg
Kjell Åhsberg