Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hake




så landar haken hårt





viras varv
efter varv
med ståltråd






det regnar järnspån
i natten


löser varvens pinade





gläntan
blåser upp





sju sparvar pickar
ädelstensljus

lyfter hennes händer
in i månvagga




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 234 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-11-04 15:28



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Tycker mycket om, ger hopp!
2014-11-04

  Lars Hedlin
Så fint skaldat!
2014-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser