Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

urträd




trädet med stammen
den vida

med knotor
med bark i linjer
i fjäll






bugar med handen över hjärtat
inför hennes mörkröda
sammetsmantel


svepande böljande





mjukt fattar hon
trädets hand

så vandrar de vägen
samtalsvägen



stämmorna
fröjdar

världarnas
segel




stjärnstoff
regnar

in



stammen bjuder henne in

höstens
moder




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 187 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-11-04 16:14



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
Tänk vad naturen kan ge tillbaka till oss människor. De bidrar i ens skapande oavsett redskap vi använder för att förmedla våra intryck.
-Det är synd om människan, sa Strindberg, men det gäller inte oss som tillhör det iakttagande folket.
Återigen gör du en fin tolkning.
2014-11-26

  ninfea VIP
Tänker harmoni, mycket fin!
2014-11-04

  Lars Hedlin
Jordnära och livsbejakande!
2014-11-04

    Birgersdotter VIP
Sagoskimrande...
2014-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser