Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från google!


Ödet vill väl något annat!?

Ödet vill väl något annorlunda just nu

Vi får se hur allt sammanfaller

 

Står stilla som i ett ljudlöst limbo

I landet mitt emellan söker jag en väg

 

Som en marionett ryckandes hit och dit

Klipper de jävla trådarna

 

Känslan neutral fast frustrerad

Börja om allt på nytt!?

 

JA vi får väl se!

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 285 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2014-11-04 16:27



Bookmark and Share


  Gigi
Känner igen mig så väl.
2014-11-05

  Fem hjärtan VIP
Ibland måste man börja om.. Och oftast för det något gott med sig ..Hoppas att allt går bra :) Kram
2014-11-05

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra diktat i frustration om livet.
2014-11-05

  Lindha W Gustavsson
Bra formulerat om det oförutsägbara!
2014-11-05

    ej medlem längre
Ja en viss tid i livet så vill ödet stanna upp och starta på nytt, hoppas att allt går bra!
2014-11-05

  Magica VIP
Ja ibland behöver man en omstart och det kan ju kännas svårt men dock nödvändigt, inte bra vara en marionettdocka. Berörande skrivet. kram
2014-11-05

  Carina Bendix
Hoppas allt går bra.
2014-11-05

    prima donna
Förstår frustrationen, håller tummarna! Bra förmedlat
2014-11-05

  Connie
Hårt som sjutton! Vad är man bortom sina handlingar?
2014-11-04

  ULJO
Ibland kan en nystart ge ny luft under vingarna, fint förmedlat
2014-11-04

    ADI Nehlin
vägskäl..fint beskrivet
2014-11-04

  Maj-Lis VIP
Man vet aldrig...när man hoppar ur askan i elden
2014-11-04

  ResenärGenomLivet VIP
Känner igen mej i dina ord...omstart låter bra...
2014-11-04

    ej medlem längre
Ohoj! Detta var annorlunda för att vara du. Gillas stort!
Du ska skriva lite Livet tror jag!
2014-11-04

  Eva Helene VIP
Text som berör.
2014-11-04

  Ingrid Trolle
Tid att tänka
efter trådklippet
2014-11-04

  Marita Ohlquist VIP
Att inte veta är förlamande.
När man vet kan man arbeta aktivt mot den bästa lösningen.
2014-11-04

  Angel of love
Allt kommer bli bra...
Kramar om
2014-11-04

    ej medlem längre
Omstart är kanske bästa lösningen.
2014-11-04

    Dan Myrbeck
Hoppas det ordnar sig bra.
2014-11-04

  louisegirl
Griper tag, i känsla...
Fint förmedlat vännen <3
2014-11-04

  Teresia Ridell
Starkt förmedlad känsla. Lätt att känna igen sig i. Ur kaos växer man sägs det..fast ibland kunde det gärna få råda ro lite grann ändå...
2014-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin