Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärta är taggat!!!

Jag vill själv!
Jag kan!
Du ska inte bestämma!
Får jag inte följa mitt hjärta, mina
tankar, min lust och min glädje,
vad är det då för mening med alltihop?

Du säger att du vet hur
det ska vara, hur allt ska se ut,
men var tar då all spänning vägen?
All kreativitet?
Vet du, jag tror att du har fel.

Ja, jag vet inte om jag tror på
konstruerade massproduktioner
i hopp om att finna en diamant.
Jag tror på vanliga stenar,
lite grå, lite kantstötta
men pålitliga.






Fri vers (Fri form) av Stardust VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-11-04 16:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP