Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Parafras på Allt som är ditt av Säkert!


Dom jävlarna ska skjutas

Allt som då var ditt
Tog dom utan att fråga
Men var inte rädd
Jag ska ta tillbaka allt
Dom jävlarna ska skjutas




Bunden vers (Tanka) av taxmannen
Läst 261 gånger
Publicerad 2014-11-04 19:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

taxmannen