Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AV HELA MITT HJÄRTA

 

Oväntad

stod kärlek

 

sträckte ut

händer

 

fångade

mig

 

oanvända

ord

 

gav jag

dig

 

ovant

sagda

 

av hela mitt hjärta

 

 

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-11-10 17:37



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Fint detta!
2014-11-11

    ej medlem längre
Oväntad kärlek är en gåva.
2014-11-10

  Marita Ohlquist VIP
Texten förmedlar varm och trygg kärlek!
2014-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP