Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattboksblad

Trädlikt avlägset växande fossil
Fröskidor kondomer vegetariskt partaj
Saknadens form är avtryck av längtan
Hjärtat kräver nyval
Jag är genomskinlig
Utlagd på nätet
Jag är monstret i mitt eget innanhav
I glasets botten glimmar
en dunkel fruktkropp av utomjordiskt sex
Mellan skymningen och gryningen
Rör vi oss mot varandra
Lappar fladdrar papper klibbiga av ord
Brister ytan låter verkligheten torka in
Borde nog städa upp i garderoben




Fri vers av svernbygrabben
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-11-05 14:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svernbygrabben
svernbygrabben