Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kritik

Jag älskar kritik 

som får mitt IQ att explodera 

Det som folk klagar på hos mig odlar jag

Eftersom jag gillar det måste det vara det som är jag

 

 




Övriga genrer (Satir) av Connie
Läst 339 gånger och applåderad av 37 personer
Publicerad 2014-11-05 18:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Intressant text, jag har själv 146 i IQ, gillar dig mycket, du är överbegåvad...
2014-11-06

  Lars Hedlin
Samma här vännen .....kramar :)
2014-11-06

    Dan Myrbeck
Du trivs med att förbättra dig själv - en bra inställning hos oss alla!
2014-11-06

  erkki
Kul! Tror jag. Mitt iq har redan exploderat.
2014-11-06

    Elisabeth Nilsson VIP
Kritik är bra om den är konstruktiv. Inte av det fördömande slaget. Själv hoppas jag att felstavningar och syftningsfel påpekas för mig. Det gör jag själv till andra. Inte för att vara elak, utan för att fina texter förtjänar det. Och jag hoppas att ingen tar illa upp.
2014-11-06

  Annie b'larsson VIP
Förresten, jag gillar hela dikten. Kritik är bra när den ges av någon som klarar denna konst. Inte annars.
2014-11-06

  Annie b'larsson VIP
Hehe...jag gillar speciellt 3 och 4 raden. Så är det.
2014-11-06

    ej medlem längre
Om den negativa kritiken är konstruktiv är den det bästa hjälpmedel vi kan få för att utvecklas. Den kan svida men motgångar stärker. Bra skrivet!
2014-11-06

  Marita Ohlquist VIP
Även negativ kritik är bra om den är ärlig och uppriktig.
Ger tankeställare.
2014-11-06

  Petter Wingren
Den som inte törstar efter kritik vill bara ha bekräftelse för att undvika utveckling.
2014-11-06

  Stefan Albrektsson
Ja, samma här! Och sedan gäller det att ha så mycket självdistans att jag kan avgöra om kritiken är befogad eller inte (det är ju tex väldigt svårt att lyfta sig själv i håret, oavsett hur många som står å skriker runtomkring).
2014-11-06

  ResenärGenomLivet VIP
Kritik kan ju vara både negativ och positiv...sedan beror det ju på vad man gör med den...
2014-11-05

    Jag är fan större än Sartre
Det behövs både positiv och negativ kritik för att växa som människa.

Problemet idag är att folk hänger på "Facebook" och tror de är nyttiga idioter som inte trampar på någon, då de "gillar" allting som meningslöst vetande innebär.
.
2014-11-05

  M M Mannheim VIP
Inte kan du få så mycket kritik så bra som du är och skriver.
2014-11-05

  Solitaire VIP
Ja motsatsen är förfärlig.
Jag hade tappat bokstäver i en text och korrade inte/märkte det inte när jag släppte den.
Flera applåder och kommentarer, men INTE EN KÄFT påpekade felen!
Då blev jag faktiskt ledsen på riktigt.
2014-11-05

  Angel of love
Tyder på styrka.
2014-11-05

    ej medlem längre
Ja, det borde finnas något som heter kritiq.
2014-11-05

  Ronny Berk
kritik kan, och skall vara - även positiv !
2014-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie