Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyngande kunskap


Känner mig gammal
Har mer kunskap om världen
än jag behöver

©Kjell Åhsberg




Bunden vers (Haiku) av Kjell Åhsberg
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-11-05 19:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kjell Åhsberg
Kjell Åhsberg